Pysy ajan tasalla Gmailin uuden käyttöliittymän tärkeistä ominaisuuksista. Lue lisää uudesta asettelusta.

Gmailin kokeellisten ominaisuuksien testaaminen

Kokeelliset ominaisuudet ovat ennakkojulkaistuja toimintoja, jotka voit halutessasi ottaa käyttöön. Voit myös antaa palautetta testikäyttösi perusteella. Voit ottaa kokeelliset ominaisuudet käyttöön Gmailin asetuksista.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Kokeellisten ominaisuuksien käyttöönotto

Voit ottaa kokeelliset ominaisuudet käyttöön ainoastaan uudistuneesta Gmailista tietokoneella.

Huom. Kokeellisiin ominaisuuksiin ei ole tarjolla Google-tukea. Google pidättää oikeuden muuttaa palveluita tai jopa poistaa ne kokonaan milloin tahansa.

Kokeelliset käyttöoikeudet on laitettava päälle tietokoneella.

1. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset. Jos et ole vielä ottanut käyttöön uutta Gmailia, valitse Kokeile uudistunutta Gmailia
  2. Vieritä Yleiset-osiosta Kokeelliset käyttöoikeudet ‑kohtaan.
  3. Merkitse Ota kokeelliset käyttöoikeudet käyttöön ‑ruutu valituksi.
  4. Valitse sivun alareunasta Tallenna muutokset.

Nyt sinulla on kokeellisten ominaisuuksien käyttöoikeus.

Kokeellisten ominaisuuksien asetusten muuttaminen

Kun olet ottanut kokeelliset ominaisuudet käyttöön, voit muokata kunkin ominaisuuden asetuksia. Kokeellisten ominaisuuksien asetusten muuttaminen:

1. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset. Jos et ole vielä ottanut käyttöön uutta Gmailia, valitse Kokeile uudistunutta Gmailia
  2. Vieritä Yleiset-osiosta sellaisen ominaisuuden kohdalle, jossa on kokeellisten ominaisuuksien kuvake Experiment.
  3. Laita kyseinen ominaisuus päälle tai pois päältä klikkaamalla.

Saatavilla olevat kokeelliset ominaisuudet

Tällä hetkellä valittavana ei ole yhtään kokeellista ominaisuutta. Pidä Kokeelliset käyttöoikeudet ‑asetus kuitenkin päällä, jotta pääset testaamaan uusia ominaisuuksia heti, kun niitä on käytettävissä.