Få flere oplysninger om eksperimenter i Google Workspace

Vi forbedrer løbende vores Google Workspace-produkter. Vi udfører eksperimenter for at hjælpe os med at forstå, hvordan forbedringer og ændringer påvirker din oplevelse.

Når vi udfører et eksperiment, vælger vi tilfældigt en gruppe brugere, som får en anden oplevelse i et Google Workspace-produkt. Da eksperimentet er randomiseret, er der ingen tilvalg eller fravalg.

Brugere i et eksperiment

Vi kører kun eksperimenter i Google Workspace-produkter, der er knyttet til personlige Google-konti.

Typer af ændringer

Eksperimenter er ikke altid indlysende. Der foretages test af alt lige fra diskrete ændringer til nye funktioner for at sikre, at din oplevelse forbedres.

Varighed

Hvert eksperiment er forskelligt, og der er ingen fastsat varighed for, hvor længe et eksperiment kører.

Privatliv for brugere

Google Workspace værner om privatliv for brugere, og vi følger vores standardforpligtelser til privatlivsbeskyttelse, når vi kører eksperimenter. Få flere oplysninger om Googles privatlivspolitik.

Forskelle mellem Google Workspace-eksperimenter og Google Workspace Labs

Eksperimenter er en almindelig del af, hvordan vi normalt udvikler produkter hos Google, og de adskiller sig fra Google Workspace Labs, som er et program, hvor udelukkende inviterede brugere kan prøve nye AI-funktioner. Få flere oplysninger om Workspace Labs.