Informació sobre els experiments de Google Workspace

Millorem constantment els nostres productes de Google Workspace. Per ajudar-nos a entendre com les millores i els canvis afecten la teva experiència, fem experiments.

Quan duem a terme un experiment, seleccionem un grup d'usuaris de manera aleatòria perquè gaudeixin d'una experiència diferent en un producte de Google Workspace. Com que l'experiment és aleatori, no es pot activar ni desactivar.

Usuaris d'un experiment

Només fem experiments en productes de Google Workspace enllaçats a Comptes de Google personals.

Tipus de canvis

Els experiments no sempre són evidents. Des de canvis subtils fins a funcions noves, es fan proves per garantir que es millori la teva experiència.

Durada

Cada experiment és diferent i no hi ha una durada definida.

Privadesa de l'usuari

Google Workspace prioritza la privadesa de l'usuari i seguim els nostres compromisos de privadesa estàndard a l'hora de dur a terme els experiments. Obtén més informació sobre la política de privadesa de Google.

Diferències entre els experiments de Google Workspace i Google Workspace Labs

Els experiments són una part normal del procés habitual de desenvolupament de productes de Google i són diferents de Google Workspace Labs, que és un programa accessible només per invitació perquè els usuaris puguin provar noves funcions d'IA. Obtén més informació sobre Workspace Labs.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda