Oprettelse af kontaktpersoner

1. Klik på E-mail øverst til venstre i Gmail, og vælg derefter Kontaktpersoner.
  2. Klik på knappen Ny kontaktperson øverst til venstre.
  3. Indtast din kontaktpersons oplysninger i de relevante felter. Alle de oplysninger, du tilføjer, gemmes automatisk.

Bemærk! Denne vejledning vedrører kun standardversionen af Gmail. Hvis de ikke stemmer overens med det, du ser, kan du opgradere til en fuldt understøttet browser eller gå til standardversionen af Gmail ved at klikke på standard nederst på siden i Gmail.

Jeg har lagt mærke til, at der er føjet e-mailadresser til mine kontaktpersoner, selvom jeg ikke selv har tilføjet dem.

E-mailadresser føjes automatisk til din liste over kontaktpersoner, hver gang du bruger funktionen Svar, Svar alle eller Videresend til at sende meddelelser til adresser, som ikke allerede findes på listen over dine kontaktpersoner. Desuden opdateres din liste over kontaktpersoner automatisk, hver gang du angiver en meddelelse som "Ikke spam", så du modtager fremtidige meddelelser fra denne afsender i din indbakke. Hvis de pågældende adresser ikke vises med det samme, kan du vente et par minutter eller logge ud og ind igen.

Hvis du bruger Google+, føjes der også personer til din kontaktadministrator i Gmail, hver gang du føjer en person til et netværk på Google+.

Hvis du ikke vil have, at kontaktpersoner tilføjes automatisk, skal du vælge indstillingen Jeg tilføjer selv kontaktpersoner. Du skal blot gå til sektionen "Opret kontaktpersoner" på fanen Generelt i Indstillinger. Dette fungerer ikke for de kontaktpersoner, der er tilføjet fra Google+.