Logga in på Gmail

När du vill använda Gmail kan du logga in från en dator eller lägga till kontot i Gmail-appen på mobilen eller surfplattan. När du har loggat in öppnar du inkorgen och läser din e-post.

Logga in

1. Öppna gmail.com på datorn.
  2. Ange Google-kontots e-postadress eller telefonnummer och lösenordet.
    • Om uppgifterna redan är ifyllda och du behöver logga in på ett annat konto klickar du på Använd ett annat konto.
    • Om du ser en sida som beskriver Gmail i stället för inloggningssidan, klickar du på Logga in högt upp till höger på sidan.

LOGGA IN PÅ GMAIL

Tips! Om du loggar in på en offentlig dator ser du till att du loggar ut innan du lämnar datorn. Läs mer om säker inloggning.

Felsöka problem