Logga in på Gmail

När du vill använda Gmail kan du logga in från en dator eller lägga till kontot i Gmail-appen på mobilen eller surfplattan. När du har loggat in öppnar du inkorgen och läser din e-post.

Logga in

1. Klicka på gmail.com.
  2. Ange användarnamnet och lösenordet för Google-kontot.
    • Om ett användarnamn redan har angetts och du måste logga in på ett annat konto klickar du på Logga in med ett annat konto.
    • Om du ser en sida som beskriver Gmail i stället för inloggningssidan, klickar du på Logga in högt upp till höger på sidan.

LOGGA IN PÅ GMAIL

Tips! Om du loggar in på en offentlig dator ser du till att du loggar ut innan du lämnar datorn. Läs mer om säker inloggning.

Felsöka problem