Logga in på Gmail

Öppna Gmail genom att logga in på datorn eller lägga till kontot i Gmail-appen på telefonen eller surfplattan. När du har loggat in kan du öppna inkorgen och läsa e-posten.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Logga in

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Ange e-postadressen eller telefonnumret för Google-kontot och lösenordet.
    • Om uppgifterna redan är ifyllda men du vill logga in på ett annat konto klickar du på Använd ett annat konto.
    • Om du kommer till en sida som handlar om Gmail i stället för inloggningssidan klickar du på Logga in uppe till höger på sidan.

LOGGA IN PÅ GMAIL

Tips! Kom ihåg att logga ut innan du går ifrån datorn om du har loggat in på en offentlig dator. Läs mer om hur du loggar in på en enhet som inte är din egen.

Felsöka problem