Logg på Gmail

For å åpne Gmail kan du logge på fra en datamaskin eller legge til kontoen din i Gmail-appen på telefonen din eller nettbrettet ditt. Når du er pålogget, kan du åpne innboksen for å sjekke e-posten din.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Legg til kontoen din

På iPhone eller iPad kan du legge til både Gmail-kontoer og kontoer som ikke leveres av Gmail, i Gmail-appen.
  1. Åpne Gmail-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Legg til en ny konto.
  4. Velg kontotypen du vil legge til:
    • Hvis du bruker iCloud-, @me.com- eller @mac.com-kontoer, må du kanskje oppgi bestemte innstillinger eller et app-passord.
    • Hvis du bruker Outlook for Windows til å sjekke e-posten din på jobb eller skole, velger du Outlook, Hotmail og Live.
    • Velg Annet hvis du ikke ser e-posttjenesten din.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å legge til kontoen din.

Feilsøk problemer