Logg på Gmail

For å åpne Gmail kan du logge på fra en datamaskin eller legge til kontoen din i Gmail-appen på telefonen din eller nettbrettet ditt. Når du er pålogget, kan du åpne innboksen for å sjekke e-posten din.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Legg til kontoen din

På Android-enheter kan du legge til både Gmail-kontoer og kontoer som ikke leveres av Gmail, i Gmail-appen.
  1. Åpne Gmail på Android-enheten din.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Legg til en ny konto.
  4. Velg kontotypen du vil legge til.
  5. Følg veiledningen på skjermen for å legge til kontoen din.

Feilsøk problemer