Logg på Gmail

For å åpne Gmail kan du logge på fra en datamaskin eller legge til kontoen din i Gmail-appen på telefonen din eller nettbrettet ditt. Når du er pålogget, kan du åpne innboksen for å sjekke e-posten din.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Logg på

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret samt passordet for Google-kontoen din.
    • Hvis informasjonen allerede er fylt ut og du må logge på en annen konto, klikker du på Bruk en annen konto.
    • Hvis du ser en side med beskrivelse av Gmail i stedet for påloggingssiden, klikker du på Logg på øverst til høyre på siden.

LOGG PÅ GMAIL

Tips: Hvis du logger på en offentlig datamaskin, må du huske å logge av før du forlater datamaskinen. Finn ut hvordan du logger på enheter som ikke er dine.

Feilsøk problemer