Blijf op de hoogte van alles wat belangrijk is met de nieuwe interface van Gmail. Meer informatie over de nieuwe indeling

Inloggen bij Gmail

Als je Gmail wilt openen, kun je inloggen vanaf een computer of je account toevoegen aan de Gmail-app op je telefoon of tablet. Zodra je bent ingelogd, open je je inbox om je e-mail te checken.

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Je account toevoegen

Op je iPhone of iPad kun je zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts aan de Gmail-app toevoegen.
  1. Open de Gmail-app  op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen:
    • Als je een iCloud-, @me.com- of @mac.com-account gebruikt, moet je misschien specifieke instellingen of een app-wachtwoord opgeven.
    • Als je e-mails van je werk of school checkt via Outlook voor Windows, selecteer je Outlook, Hotmail en Live.
    • Kun je je e-mailservice niet vinden, selecteer dan Anders.
  5. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen.

Problemen oplossen