Inloggen bij Gmail

Als je Gmail wilt openen, kun je inloggen vanaf een computer of je account toevoegen aan de Gmail-app op je telefoon of tablet. Zodra je bent ingelogd, kun je de inbox openen om je e-mail te bekijken.

Je account toevoegen om in te loggen

Je kunt zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts toevoegen aan de Gmail-app voor je iPhone of iPad.

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen.
    1. Als je een iCloud-, @me.com- of @mac.com-account gebruikt, moet je mogelijk specifieke instellingen of een app-wachtwoord opgeven.
    2. Als je e-mails van je werk of school controleert via Outlook voor Windows, selecteer je Outlook, Hotmail en Live.
    3. Als je e-mailservice niet wordt weergegeven, selecteer je Overig.
  5. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen. Tik op Gmailify proberen (indien beschikbaar) om Gmail-functies te gebruiken in je toegevoegde account, zoals spambeveiliging en e-mailcategorieën.

Problemen oplossen