Inloggen bij Gmail

Als je Gmail wilt openen, kun je inloggen vanaf een computer of je account toevoegen aan de Gmail-app op je telefoon of tablet. Zodra je bent ingelogd, open je je inbox om je e-mail te checken.

Wil je meer uit Google-apps halen op het werk of op school? Meld je aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace.

Je account toevoegen

Op je iPhone of iPad kun je zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts aan de Gmail-app toevoegen.
  1. Open de Gmail-app  op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen:
    • Als je een iCloud-, @me.com- of @mac.com-account gebruikt, moet je misschien specifieke instellingen of een app-wachtwoord opgeven.
    • Als je e-mails van je werk of school checkt via Outlook voor Windows, selecteer je Outlook, Hotmail en Live.
    • Kun je je e-mailservice niet vinden, selecteer dan Anders.
  5. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen.

Problemen oplossen