Inloggen bij Gmail

Als je Gmail wilt openen, kun je inloggen vanaf een computer of je account toevoegen aan de Gmail-app op je telefoon of tablet. Zodra je bent ingelogd, kun je de inbox openen om je e-mail te bekijken.

Je account toevoegen om in te loggen

Je kunt zowel Gmail- als niet-Gmail-accounts toevoegen aan de Gmail-app voor je iPhone of iPad.

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen.
    • Als je een iCloud-, @me.com- of @mac.com-account gebruikt, moet je mogelijk specifieke instellingen of een app-wachtwoord opgeven.
    • Als je e-mails van je werk of school controleert via Outlook voor Windows, selecteer je Outlook, Hotmail en Live.
    • Als je e-mailservice niet wordt weergegeven, selecteer je Overig.
  5. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen. Tik op Gmailify proberen (indien beschikbaar) om Gmail-functies te gebruiken in je toegevoegde account, zoals spambeveiliging en e-mailcategorieën.

Problemen oplossen