Inloggen bij Gmail

Als je Gmail wilt openen, kun je inloggen vanaf een computer of je account toevoegen aan de Gmail-app op je telefoon of tablet. Zodra je bent ingelogd, kun je de inbox openen om je e-mail te bekijken.

Inloggen

1. Ga op je computer naar gmail.com.
  2. Geef het e-mailadres van je Google-account of je telefoonnummer en je wachtwoord op.
    • Als er al informatie staat ingevuld en je wilt inloggen bij een ander account, klik je op Een ander account gebruiken.
    • Als er een informatiepagina over Gmail wordt weergegeven in plaats van de inlogpagina, klik je rechtsboven op de pagina op Inloggen.

INLOGGEN BIJ GMAIL

Tip: Als je inlogt via een openbare computer, zorg er dan voor dat je uitlogt voordat je de computer verlaat. Meer informatie over veilig inloggen

Problemen oplossen