Gmailiin kirjautuminen

Jos haluat avata Gmailin, voit kirjautua sisään tietokoneella tai lisätä tilin puhelimen tai tabletin Gmail-sovellukseen. Kun olet kirjautunut sisään, tarkista sähköpostisi.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Sisäänkirjautuminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Lisää Google-tilisi sähköpostiosoite tai puhelinnumero ja salasana.
    • Jos tiedot on jo täytetty ja sinun on kirjauduttava sisään toisella tilillä, valitse Käytä toista tiliä.
    • Jos näet kirjautumissivun sijaan sivun, jolla kuvaillaan Gmailia, valitse oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

KIRJAUTUMINEN GMAILIIN

Vinkki: Jos kirjaudut sisään julkisella tietokoneella, muista kirjautua ulos ennen kuin poistut tietokoneelta. Lue lisää kirjautumisesta laitteella, joka ei ole sinun.

Ongelmanratkaisu