Gmailiin kirjautuminen

Jos haluat avata Gmailin, voit kirjautua sisään tietokoneella tai lisätä tilin puhelimen tai tabletin Gmail-sovellukseen. Kun olet kirjautunut sisään, tarkista sähköpostisi.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Tilin lisääminen

Voit lisätä Android-puhelimella tai ‑tabletilla Gmail-sovellukseen niin Gmail-tilejä kuin muitakin tilejä.
  1. Avaa Gmail Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Lisää toinen tili.
  4. Valitse lisättävän tilin tyyppi.
  5. Lisää tili näytöllä olevien ohjeiden mukaan.

Ongelmanratkaisu