Gmailiin kirjautuminen

Gmailiin kirjautuminen tietokoneella

1. Siirry osoitteeseen gmail.com.
  2. Kirjoita Google-tilin käyttäjätunnus ja salasana.
    • Jos käyttäjänimi näkyy jo kirjautumissivulla, ja haluat kirjautua toisella tilillä, valitse Kirjaudu sisään toisella tilillä.
    • Jos siirryt Gmailin esittelysivulle kirjautumissivun sijaan, pääset kirjautumissivulle klikkaamalla sivun oikeassa ylänurkassa olevaa Kirjaudu sisään -linkkiä.
Kirjaudu Gmailiin

Julkinen tai jaettu tietokone

Jos käytät julkista tai jaettua tietokonetta muista kirjautua ulos Google-tilistäsi ennen kuin poistut tietokoneelta. Lue lisää turvallisesta kirjautumisesta Googleen.

Vianetsintä

Aiheeseen liittyviä artikkeleita