Gmailiin kirjautuminen

Kirjaudu Gmailiin tietokoneella osoitteessa gmail.com.
  • Jos siirryt suoraan kirjautumissivulle, kirjoita käyttäjänimesi (jos sitä ei ole vielä täytetty valmiiksi) ja salasanasi. Jos haluat kirjautua sisään muulla kuin sivulla jo näkyvällä sähköpostiosoitteella, valitse Kirjaudu sisään toisella tilillä.
  • Jos siirryt Gmailin esittelysivulle kirjautumissivun sijaan, pääset kirjautumissivulle klikkaamalla sivun oikeassa ylänurkassa olevaa Kirjaudu sisään -linkkiä.
Gmailiin kirjautuminen

Julkinen tai jaettu tietokone

Jos käytät julkista tai jaettua tietokonetta muista kirjautua ulos Google-tilistäsi ennen kuin poistut tietokoneelta. Lue lisää turvallisesta kirjautumisesta Googleen.

Vianetsintä

Lisätietoja