Kirjautuminen Gmailiin

Pääset Gmailiin kirjautumalla palveluun tietokoneella tai lisäämällä tilisi puhelimen tai tabletin Gmail-sovellukseen. Kun olet kirjautunut sisään, voit lukea sähköpostisi avaamalla postilaatikon.

Sisäänkirjautuminen

1. Siirry osoitteeseen gmail.com.
  2. Kirjoita Google-tilin käyttäjätunnus ja salasana.
    • Jos käyttäjänimi näkyy jo kirjautumissivulla, ja haluat kirjautua toisella tilillä, valitse Kirjaudu sisään toisella tilillä.
    • Jos siirryt Gmailin esittelysivulle kirjautumissivun sijaan, pääset kirjautumissivulle klikkaamalla sivun oikeassa ylänurkassa Kirjaudu sisään.

KIRJAUDU GMAILIIN

Vinkki: Jos kirjaudut sisään julkiselta tietokoneelta, muista kirjautua ulos ennen tietokoneelta poistumista. Lue lisää turvallisesta kirjautumisesta.

Vianetsintä