Log ind i Gmail

Du kan åbne Gmail ved at logge ind fra en computer eller ved at føje din konto til Gmail-appen på din telefon eller tablet. Når du er logget ind, kan du tjekke din mail ved at åbne indbakken.

Tilføj din konto for at logge ind

Du kan føje både Gmail- og ikke-Gmail-konti til Gmail-appen på din iPhone eller iPad.

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Tryk på Tilføj en ny konto.
  4. Vælg den type konto, du vil tilføje.
    • Hvis du bruger en konto af typen iCloud, @me.com eller @mac.com, skal du muligvis angive specifikke indstillinger og en app-adgangskode.
    • Hvis du tjekker arbejds- eller skolemails via Outlook til Windows, skal du vælge Outlook, Hotmail og Live.
    • Vælg Anden, hvis du ikke kan se din mailtjeneste.
  5. Følg vejledningen på skærmen for at tilføje din konto. Hvis det er tilgængeligt, kan du trykke på Prøv Gmailify for at få Gmail-funktioner på din tilføjede konto, f.eks. spambeskyttelse og mailkategorier.

Find og ret fejl