Log ind på Gmail

Du kan åbne Gmail ved at logge ind fra en computer eller føje din konto til Gmail-appen på din telefon eller tablet. Når du er logget ind, skal du åbne din indbakke for at tjekke din mail.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Log ind

1. Gå til Gmail på din computer.
  2. Angiv mailadressen eller telefonnummeret og adgangskoden til din Google-konto.
    • Hvis oplysningerne allerede er udfyldt, og du skal logge ind på en anden konto, skal du klikke på Brug en anden konto.
    • Hvis der vises en side med en beskrivelse af Gmail i stedet for loginsiden, skal du klikke på Log ind øverst til højre på siden.

LOG IND I GMAIL

Tip! Hvis du logger ind på en offentlig computer, skal du sørge for at logge ud, inden du forlader computeren. Se, hvordan du logger ind på en enhed, der ikke er din.

Find og løs problemer