Log ind på Gmail

Du kan åbne Gmail ved at logge ind fra en computer eller ved at føje din konto til Gmail-appen på din telefon eller tablet. Når du er logget ind, kan du tjekke din e-mail ved at åbne indbakken.

Log ind

1. Gå til gmail.com på din computer.
  2. Indtast mailadressen til din Google-konto eller dit telefonnummer sammen med din adgangskode.
    • Hvis der allerede er angivet loginoplysninger, og du vil logge ind på en anden konto, skal du klikke på Log ind med en anden konto.
    • Hvis der vises en side med en beskrivelse af Gmail i stedet for loginsiden, skal du klikke på Log ind øverst til højre på siden.

LOG IND PÅ GMAIL

Tip! Hvis du logger ind på en offentlig computer, skal du sørge for at logge ud, inden du forlader computeren. Få flere oplysninger om, hvordan du logger sikkert ind.

Find og løs problemer