Iniciar la sessió a Gmail

Per obrir Gmail, podeu iniciar la sessió des d'un ordinador o afegir el vostre compte a l'aplicació Gmail del telèfon o de la tauleta. Un cop hàgiu iniciat la sessió, obriu la safata d'entrada per consultar el correu.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Afegir un compte

A l'iPhone o a l'iPad, podeu afegir tant comptes de Gmail com comptes d'altres proveïdors a l'aplicació de Gmail.
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil.
  3. Toqueu Afegeix un altre compte.
  4. Trieu el tipus de compte que vulgueu afegir.
    • Per a Gmail, toqueu Google.
    • Per utilitzar un compte d'iCloud Mail, @me.com o @mac.com, toqueu iCloud.
    • Si consulteu els correus electrònics de la feina o d'un centre educatiu a Outlook per a Windows, toqueu Outlook, Hotmail i Live.
    • Si no trobeu el vostre servei de correu electrònic, seleccioneu Altres (IMAP).
  5. Per afegir el vostre compte, seguiu els passos en pantalla.

Consell: per accedir a funcions com la protecció contra correu brossa i les categories de correu electrònic en el cas dels comptes que no són de Gmail, toqueu Prova Gmailify. També podeu obtenir funcions de Gmail en altres comptes de correu electrònic.

Corregir problemes d'inici de sessió amb Gmail

Si oblideu el nom d'usuari o la contrasenya de Gmail, o bé no podeu accedir al compte, seguiu la guia per resoldre el problema.

Si encara no podeu iniciar la sessió, recupereu el vostre compte de Gmail.

Recupereu el compte