Iniciar la sessió a Gmail

Per obrir Gmail, podeu iniciar la sessió des d'un ordinador o bé afegir el vostre compte a l'aplicació Gmail del telèfon o de la tauleta. Un cop iniciada la sessió, obriu la safata d'entrada per consultar el correu.

Per iniciar la sessió, cal afegir el compte

A l'aplicació Gmail per a l'iPhone o l'iPad, podeu afegir tant comptes d'aquest servei com d'altres clients.

1. Obriu l'aplicació Gmail  a l'iPhone o l'iPad.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Toqueu Afegeix un altre compte.
  4. Trieu el tipus de compte que vulgueu afegir:
    • Si feu servir un compte d'iCloud, @ o @, és possible que hàgiu d'introduir una configuració específica o una contrasenya d'aplicació.
    • Si consulteu els correus electrònics de la feina o d'un centre educatiu a Outlook per a Windows, seleccioneu Outlook, Hotmail i Live.
    • Si no veieu el vostre servei de correu electrònic, seleccioneu Altres.
  5. Seguiu els passos en pantalla per afegir el compte. Si està disponible, toqueu l'opció Prova Gmailify per activar funcions de Gmail al compte que heu afegit, com ara protecció contra el correu brossa i categories de correu electrònic.

Resoldre problemes