Iniciar la sessió a Gmail

Per obrir Gmail, podeu iniciar la sessió des d'un ordinador o bé afegir el vostre compte a l'aplicació Gmail del telèfon o de la tauleta. Un cop iniciada la sessió, obriu la safata d'entrada per consultar el correu.

Inicia la sessió

1. A l'ordinador, aneu a gmail.com.
  2. Introduïu l'adreça electrònica o el número de telèfon i la contrasenya del compte de Google.
    • Si la informació ja està emplenada però heu d'iniciar la sessió amb un altre compte, feu clic a Utilitza un altre compte.
    • Si veieu una pàgina de descripció de Gmail en comptes de la pàgina d'inici de sessió, feu clic a Inicia la sessió a la part superior dreta de la pàgina.

INICIA LA SESSIÓ A GMAIL

Consell: si inicieu la sessió en un ordinador públic, assegureu-vos de tancar la sessió quan hàgiu acabat. Obteniu més informació sobre com iniciar la sessió de manera segura.

Resoldre problemes