Les sales de Google Chat han passat a dir-se "espais". És possible que el canvi de nom tardi a mostrar-se a tot arreu. Obteniu més informació.

Iniciar la sessió a Gmail

Per obrir Gmail, podeu iniciar la sessió des d'un ordinador o bé afegir el vostre compte a l'aplicació Gmail del telèfon o de la tauleta. Un cop iniciada la sessió, obriu la safata d'entrada per consultar el correu.

Per iniciar la sessió, cal afegir el compte

A l'aplicació Gmail del telèfon o de la tauleta Android, podeu afegir tant comptes d'aquest servei com d'altres clients de correu.

1. Obriu Gmail  al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Toqueu Afegeix un altre compte.
  4. Trieu el tipus de compte que vulgueu afegir.
  5. Seguiu els passos en pantalla per afegir el compte.

Resoldre problemes