Iniciar la sessió a Gmail

Per obrir Gmail, podeu iniciar la sessió des d'un ordinador o afegir el vostre compte a l'aplicació Gmail del telèfon o de la tauleta. Un cop hàgiu iniciat la sessió, obriu la safata d'entrada per consultar el correu.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Afegir un compte

A l'iPhone o a l'iPad, podeu afegir tant comptes de Gmail com comptes d'altres proveïdors a l'aplicació de Gmail.
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior dreta, toqueu la foto de perfil.
  3. Toqueu Afegeix un altre compte.
  4. Trieu el tipus de compte que vulgueu afegir:
    • Si feu servir un compte d'iCloud, @me.com o @mac.com, és possible que hàgiu d'introduir una configuració específica o una contrasenya d'aplicació.
    • Si consulteu els correus electrònics de la feina o d'un centre educatiu a Outlook per a Windows, seleccioneu Outlook, Hotmail i Live.
    • Si no trobeu el vostre servei de correu electrònic, seleccioneu Altres.
  5. Per afegir el compte, seguiu els passos en pantalla.

Resoldre problemes