Logg på Gmail

For å åpne Gmail kan du logge på fra en datamaskin eller legge til kontoen din i Gmail-appen på telefonen din eller nettbrettet ditt. Når du er pålogget, kan du åpne innboksen for å sjekke e-posten din.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Legg til kontoen din

På Android-enheter kan du legge til både Gmail-kontoer og kontoer som ikke leveres av Gmail, i Gmail-appen.
  1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Legg til en konto.
  4. Velg kontotypen du vil legge til.
    • Trykk på Google for Gmail.
    • For å bruke iCloud Mail-, @me.com- eller @mac.com-kontoer, trykk på iCloud.
    • Hvis du bruker Outlook for Windows til å sjekke e-posten din på jobb eller skole, velger du Outlook, Hotmail og Live.
    • Velg Annen hvis du ikke finner e-postleverandøren din.
  5. Legg til kontoen ved å følge veiledningen på skjermen.

Tips: For å få funksjoner som beskyttelse mot søppelpost og e-postkategorier for kontoer som ikke er Gmail, trykk på Prøv Gmailify. Du kan også få Gmail-funksjoner for de andre e-postkontoene dine.