Iniciar la sessió a Gmail

Per obrir Gmail, podeu iniciar la sessió des d'un ordinador o afegir el vostre compte a l'aplicació Gmail del telèfon o de la tauleta. Un cop hàgiu iniciat la sessió, obriu la safata d'entrada per consultar el correu.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Iniciar la sessió

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Introduïu l'adreça electrònica o el número de telèfon i la contrasenya del vostre Compte de Google.
    • Si la informació ja està emplenada però heu d'iniciar la sessió amb un altre compte, feu clic a Utilitza un altre compte.
    • Si veieu una pàgina que descriu Gmail en comptes de la pàgina d'inici de sessió, a la part superior dreta de la pàgina feu clic a Inicia la sessió.

INICIA LA SESSIÓ A GMAIL

Consell: si inicieu la sessió en un ordinador públic, assegureu-vos de tancar la sessió quan hàgiu acabat. Obteniu informació sobre com podeu iniciar la sessió en un dispositiu que no és vostre.

Resoldre problemes