Gmail-allekirjoituksen luominen

Sähköpostin allekirjoitus on tekstikatkelma, kuten yhteystietosi tai lempisitaattisi, joka lisätään automaattisesti lähettämäsi Gmail-viestin alaosaan.

Voit määrittää allekirjoituksen, joka näkyy vain Gmail-sovelluksella lähetetyissä viesteissä.

Huom. Jos et luo Gmail-sovellukselle omaa allekirjoitusta, viesteissä näytetään tietokoneella määrittämäsi Gmail-allekirjoitus.

Allekirjoituksen lisääminen tai muokkaaminen

Jos sinulla on useita tilejä Gmail-sovelluksessa, asetukset on tehtävä jokaiselle tilille erikseen.

1. Varmista, että olet ladannut Gmail-sovelluksen.
  2. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla.
  3. Napauta valikkoa Valikko.
  4. Vieritä alareunaan ja valitse Asetukset.
  5. Napauta tiliäsi.
  6. Valitse Allekirjoitusasetukset.
  7. Ota Allekirjoitus-asetus käyttöön.
  8. Lisää mobiililaitteen allekirjoitus tai muokkaa sitä.
  9. Tallenna napauttamalla Takaisin Takaisin.