Gmail-allekirjoituksen luominen

Sähköpostin allekirjoitus on tekstikatkelma, kuten yhteystietosi tai lempisitaattisi, joka lisätään automaattisesti lähettämäsi Gmail-viestin alaosaan.

Huom. Lisätietoja Outlookin kaltaisen allekirjoituksen luomisesta Gmailissa on Oppimiskeskuksen osiossa 2.5.

Allekirjoituksen lisääminen tai muokkaaminen

Voit määrittää allekirjoituksen, joka näkyy vain Gmail-sovelluksella lähetetyissä viesteissä.

1. Avaa Gmail-sovellus .
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Vieritä alareunaan ja valitse Asetukset.
  4. Valitse Google-tili, jolle haluat lisätä allekirjoituksen.
  5. Valitse Allekirjoitus.
  6. Kirjoita allekirjoituksen teksti.
  7. Valitse OK.