Google Chatin huoneet nimetään uudelleen tiloiksi. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin nimenmuutos näkyy kaikkialla. Lue lisää.

Gmail-allekirjoituksen luominen

Sähköpostin allekirjoitus on tekstikatkelma, kuten yhteystietosi tai lempisitaattisi, joka lisätään automaattisesti lähettämäsi Gmail-viestin alaosaan.

Tärkeää: Oppimiskeskuksen osiossa 2.5 kerrotaan, miten voit luoda Gmailiin samanlaisen allekirjoituksen kuin mitä käytät Outlookissa.

Allekirjoituksen lisääminen tai muokkaaminen

Voit määrittää allekirjoituksen, joka näkyy vain Gmail-sovelluksella lähetetyissä viesteissä.

1. Avaa Gmail-sovellus .
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Vieritä alareunaan ja valitse Asetukset.
  4. Valitse Google-tili, jolle haluat lisätä allekirjoituksen.
  5. Napauta Mobiililaitteen allekirjoitus.
  6. Lisää allekirjoitukseen tuleva teksti.
  7. Valitse OK.