Gmail-allekirjoituksen luominen

Sähköpostin allekirjoitus on tekstikatkelma, kuten yhteystietosi tai lempisitaattisi, joka lisätään automaattisesti lähettämäsi Gmail-viestin alaosaan.

Allekirjoituksen lisääminen tai muokkaaminen

Allekirjoituksessa voi olla enintään 10 000 merkkiä.

1. Avaa Gmail.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Kirjoita allekirjoitustekstisi Allekirjoitus-osion kenttään. Voit halutessasi lisätä tekstiin kuvan tai muokata tekstin tyyliä.
  4. Klikkaa sivun alareunassa Tallenna muutokset.

Allekirjoituksen lisääminen, kun Lähetysosoite-ominaisuus on käytössä

Jos käytät Lähetysosoite-ominaisuutta, kun lähetät viestejä tilisi eri osoitteista, voit lisätä jokaiselle osoitteelle erillisen allekirjoituksen.

Valitse osoite Asetukset-sivun avattavasta valikosta allekirjoituksen tekstikentän yläpuolella.

Jos avattava valikko ei näy, toimi näin:

1. Avaa Tilit ja tuonti ‑asetussivu.
  2. Tarkista, että osoitteesi näkyvät Lähetysosoite-osiossa.

Vianetsintä

Allekirjoituksessa on ylimääräisiä merkkejä

Allekirjoitukseesi saatetaan lisätä ylimääräisiä merkkejä, koska kaikki Gmail-versiot eivät tue lihavointia tai kursivointia.

Voit poistaa ylimääräiset merkit poistamalla erikoismuotoilut allekirjoituksesta.

Allekirjoituksen muotoilu ei onnistu

Jos allekirjoituskentän yläpuolella lukee Vain teksti, Vain teksti ‑tila on poistettava käytöstä ennen allekirjoituksen muokkaamista.

1. Avaa Gmail.
  2. Valitse Kirjoita.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Lisää vaihtoehtoja Alanuoli.
  4. Poista valinta kohdasta Vain teksti ‑tila.
Allekirjoitus ei näy lähettämissäni viesteissä

Allekirjoitukset erotetaan muusta viestistä kahdella viivalla.

Näet allekirjoituksesi viestin alareunassa valitsemalla Näytä leikattu sisältö Show trimmed content.

Kuvan lisääminen ei onnistu