Crear una signatura de Gmail

Una signatura de correu electrònic és un text, com ara la informació de contacte o la vostra citació preferida, que s'afegeix de manera automàtica al final dels missatges de Gmail.

Afegir o canviar una signatura

Podeu utilitzar fins a 10.000 caràcters a la signatura.

1. Obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. A la secció "Signatura", afegiu el text de la signatura al quadre. Si voleu, podeu donar format al missatge amb una imatge o canviar l'estil del text.
    • Consell: la imatge també es té en compte per al límit de caràcters. Si rebeu un missatge d'error, proveu de canviar la mida de la imatge.
  4. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.

Gestionar diverses signatures

Podeu utilitzar diferents signatures per als correus electrònics. Per exemple, podeu definir una signatura predeterminada per als correus electrònics nous que redacteu o per als que respongueu. També podeu triar una signatura diferent per a cada correu electrònic que envieu.

Consell: si voleu canviar la signatura mentre escriviu un correu electrònic, aneu a la part inferior de la finestra i feu clic a Insereix una signatura bolígraf.
Editar les signatures
  1. Obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. A "General", desplaceu-vos fins a "Signatura" i feu clic a la signatura que vulgueu editar.
  4. Feu els canvis al quadre de text.
    • Per canviar el nom de la signatura, feu clic a Edita Edita.
  5. A la part inferior, feu clic a Desa els canvis.

Consell: també podeu triar una signatura predeterminada per als correus electrònics nous o per als que respongueu.

Suprimir signatures
  1. Obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. A "General", desplaceu-vos fins a "Signatura".
  4. Feu clic a la signatura que vulgueu suprimir.
  5. Feu clic a Suprimeix i, a continuació, Suprimeix.
  6. A la part inferior, feu clic a Desa els canvis.

Afegir una signatura si s'utilitza la funció "Envia correu com a"

Si utilitzeu la funció "Envia correu com a" per enviar correus des de diverses adreces electròniques al vostre compte, podeu afegir una signatura diferent per a cada adreça.

Per seleccionar una adreça, aneu a la pàgina Configuració i utilitzeu el menú desplegable situat a sobre del quadre de text de la signatura.

Si no veieu el menú desplegable:

1. Obriu la pàgina de configuració Comptes i importació.
  2. Comproveu que les adreces es mostrin a la secció "Envia correu com a".

Resoldre problemes

Si teniu dificultats amb les imatges que hi ha en una signatura de Gmail, obteniu informació sobre com podeu resoldre els problemes relacionats amb les signatures de Gmail.