Crear una signatura de Gmail

Una signatura de correu electrònic és un text, com ara la informació de contacte o la vostra citació preferida, que s'afegeix de manera automàtica com a peu de pàgina als missatges de Gmail.

Afegir o canviar una signatura

Podeu utilitzar fins a 10.000 caràcters a la signatura.

1. Obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A la secció "Signatura", afegiu el text de la signatura al quadre. Si voleu, podeu donar format al missatge amb una imatge o canviar l'estil del text.
  4. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.

Gestionar diverses signatures

Podeu utilitzar diferents signatures per als correus electrònics. Per exemple, podeu definir una signatura predeterminada per als correus electrònics nous o per als que respongueu. També podeu triar entre les diferents signatures quan redacteu un correu electrònic.

Consell: si voleu canviar la signatura mentre escriviu un correu electrònic, aneu a la part inferior de la finestra i feu clic a Insereix una signatura bolígraf.

Editar les signatures

1. Obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A "General", desplaceu-vos fins a "Signatura" i feu clic a la signatura que vulgueu editar.
  4. Feu els canvis al quadre de text.
    • Per canviar el nom de la signatura, feu clic a Edita Edit.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior.

Consell: també podeu triar una signatura predeterminada per als correus electrònics nous o per als que respongueu.

Suprimir signatures

1. Obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A "General", desplaceu-vos fins a "Signatura".
  4. Feu clic a la signatura que vulgueu suprimir i després Paperera Suprimeix.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior.

Afegir una signatura quan s'utilitza la funció "Envia correu com a"

Si feu servir la funció "Envia correu com a" per enviar correus des de diverses adreces electròniques al vostre compte, podeu afegir una signatura diferent per a cada adreça.

Per seleccionar una adreça, aneu a la pàgina Configuració i utilitzeu el menú desplegable situat a sobre del quadre de text de la signatura.

Si no veieu el menú desplegable:

1. Obriu la pàgina de configuració Comptes i importació.
  2. Comproveu que les adreces es mostrin a la secció "Envia correu com a".

Resoldre problemes

S'han afegit caràcters a la meva signatura

Com que algunes versions de Gmail no admeten funcions com ara el text en negreta o en cursiva, de vegades pot ser que s'afegeixin a la signatura caràcters addicionals.

Per treure'ls, suprimiu el format especial de la signatura.

No puc donar format a la signatura

Si veieu "Text sense format" a sobre del quadre de signatura, cal que desactiveu aquest mode abans d'editar la signatura.

1. Obriu Gmail.
  2. Feu clic a Redacta.
  3. A la part inferior dreta, feu clic a Més opcions More options.
  4. Desmarqueu l'opció "Mode de text sense format".
No veig la meva signatura als missatges enviats

Les signatures se separen de la resta del missatge amb dos guions.

Per veure la signatura, aneu a la part inferior d'un missatge i feu clic a Mostra el contingut reduït Show trimmed content.

No puc afegir imatges