Lag en Gmail-signatur

En e-postsignatur er en tekst (for eksempel kontaktinformasjonen din eller yndlingssitatet ditt) som legges til automatisk nederst i alle Gmail-e-postene dine som bunntekst.

Legg til eller endre signaturer

Du kan konfigurere en signatur som bare vises i e-poster du sender fra Gmail-appen. Hvis du har flere kontoer i Gmail-appen, må du endre denne innstillingen for hver konto.
  1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Trykk på Signaturinnstillinger under «Skriv og svar».
  4. Slå på «Mobilsignatur».
  5. Legg til eller endre mobilsignaturen din.
  6. Trykk på Tilbake Back for å lagre.
Tips : Hvis du ikke oppretter en signatur i Gmail-appen, brukes signaturen du har konfigurert på datamaskinen, i nye e-poster.