Een Gmail-handtekening instellen

Een e-mailhandtekening is een stukje tekst, zoals je contactgegevens of een favoriet citaat, dat automatisch als voettekst onderaan Gmail-berichten wordt toegevoegd.

Een handtekening toevoegen of wijzigen

Je kunt een handtekening instellen die alleen wordt getoond voor e-mails die je stuurt vanuit de Gmail-app. Als je meerdere accounts in de Gmail-app gebruikt, moet je deze optie instellen voor elk account.
  1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu en dan Instellingen .
  3. Tik onder Opstellen en beantwoorden op Instellingen voor handtekening.
  4. Zet Handtekening voor mobiel aan.
  5. Voeg je handtekening voor mobiel toe of bewerk deze.
  6. Tik op Terug Back om op te slaan.
Tip: Als je geen handtekening maakt in de Gmail-app, gebruiken nieuwe berichten de handtekening die je hebt ingesteld op je computer.