Een Gmail-handtekening instellen

Een e-mailhandtekening is een stukje tekst, zoals je contactgegevens of een favoriet citaat, dat automatisch als voettekst onderaan Gmail-berichten wordt toegevoegd.

Belangrijk: Ga naar sectie 2.5 van het Informatiecentrum voor meer informatie over hoe je je Outlook-handtekeningen opnieuw kunt maken in Gmail.

Een handtekening toevoegen of wijzigen

Je kunt een handtekening instellen die alleen wordt weergegeven voor e-mails die je stuurt vanuit de Gmail-app. Als je meerdere accounts in de Gmail-app gebruikt, moet je deze instellingen voor elk account wijzigen.

1. Zorg dat je de Gmail-app hebt gedownload.
  2. Open de Gmail-app  op je iPhone of iPad.
  3. Tik op Menu Menu.
  4. Scroll omlaag en tik op Instellingen.
  5. Tik op je account.
  6. Tik op Instellingen voor handtekening.
  7. Zet de instelling Handtekening voor mobiel aan.
  8. Voeg je handtekening voor mobiel toe of bewerk deze.
  9. Tik op Terug Back om op te slaan.

Tip: Als je geen handtekening instelt in de Gmail-app, wordt in je berichten de Gmail-handtekening weergegeven die je hebt ingesteld op je computer.