Crear una signatura de Gmail

Una signatura de correu electrònic és un text, com ara la informació de contacte o la vostra citació preferida, que s'afegeix de manera automàtica com a peu de pàgina als missatges de Gmail.

Podeu configurar una signatura que només es mostri als correus electrònics que envieu des de l'aplicació Gmail.

Nota: si no creeu una signatura a l'aplicació Gmail, als vostres missatges es mostrarà la signatura de Gmail que hàgiu configurat a l'ordinador.

Afegir o canviar una signatura

Si teniu diversos comptes a l'aplicació Gmail, haureu de modificar aquesta opció de configuració per a cada compte.

1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.
  2. Obriu l'aplicació Gmail Gmail a l'iPhone o l'iPad.
  3. Toqueu Menú Menú.
  4. Desplaceu-vos fins a la part inferior i toqueu Configuració.
  5. Toqueu el vostre compte.
  6. Toqueu Configuració de la signatura.
  7. Activeu l'opció "Signatura".
  8. Afegiu o editeu la signatura per al dispositiu mòbil.
  9. Per desar-la, toqueu Enrere Enrere.