Lag en Gmail-signatur

En e-postsignatur er en tekst (for eksempel kontaktinformasjonen din eller yndlingssitatet ditt) som legges til automatisk nederst i alle Gmail-e-postene dine som bunntekst.

Legg til eller endre signaturer

Du kan bruke opptil 10 000 tegn i signaturen din.

1. Åpne Gmail.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger og så Se alle innstillinger.
  3. I feltet under «Signatur» skriver du inn teksten du ønsker å bruke som signatur. Du kan både legge til bilder og endre tekststilen hvis du vil.
    • Tips: Bilder teller også opp mot tegngrensen. Hvis du får en feilmelding, kan du prøve å endre størrelsen på bildet.
  4. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.

Administrer flere signaturer

Du kan bruke forskjellige signaturer for e-postene dine. Du kan for eksempel angi en standardsignatur for nye e-poster du skriver eller svarer på. Du kan også velge forskjellige signaturer for hver e-post du sender.

Tips: Hvis du vil endre signaturen din mens du skriver en e-post, klikker du på Sett inn signatur penn nederst i vinduet.
Endre signaturer
  1. Åpne Gmail.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger og så Se alle innstillingene.
  3. Under «Generelt» blar du til «Signatur» og klikker på signaturen du vil redigere.
  4. Bruk tekstboksen til å gjøre endringene.
    • Hvis du vil endre signaturnavnet, klikker du på Rediger Endre.
  5. Nederst klikker du på Lagre endringer.

Tips: Du kan også velge en standardsignatur for nye e-poster og e-poster du svarer på.

Fjern signaturer
  1. Åpne Gmail.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger og så Se alle innstillingene.
  3. Under «Generelt» ruller du ned til «Signatur».
  4. Klikk på signaturen du vil fjerne.
  5. Klikk på Slett  og så Slett.
  6. Nederst klikker du på Lagre endringer.

Legg til signatur når du bruker «Send e-post som»

Hvis du bruker «Send e-post som»-funksjonen for å sende fra forskjellige adresser på kontoen din, kan du legge til forskjellige signaturer for hver adresse.

For å velge en adresse, bruk rullegardinmenyen over signaturtekstfeltet på Innstillinger-siden.

Hvis du ikke ser rullegardinmenyen, gjør du følgende:

1. Åpne innstillingssiden for kontoer og import.
  2. Sjekk at adressene dine står oppført i «Send e-post som»-delen.

Feilsøk problemer

Hvis du har problemer med bilder i en Gmail-signatur, kan du finne ut hvordan du feilsøker problemer med Gmail-signaturer