Crear una signatura de Gmail

Una signatura de correu electrònic és un text, com ara la informació de contacte o la vostra citació preferida, que s'afegeix de manera automàtica com a peu de pàgina als missatges de Gmail.

Afegir o canviar una signatura

Podeu utilitzar fins a 10.000 caràcters a la signatura.

1. Obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A la secció "Signatura", afegiu el text de la signatura al quadre. Si voleu, podeu donar format al missatge amb una imatge o canviar l'estil del text.
  4. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.

Afegir una signatura quan s'utilitza la funció "Envia correu com a"

Si feu servir la funció "Envia correu com a" per enviar correus des de diverses adreces electròniques, podeu afegir una signatura diferent per a cadascuna.

Per seleccionar una adreça, aneu a la pàgina Configuració i utilitzeu el menú desplegable situat a sobre del quadre de text de la signatura.

Si no veieu el menú desplegable, seguiu aquests passos:

1. Obriu la secció Comptes i importació de la configuració.
  2. Comproveu que les adreces es mostrin a la secció "Envia correu com a".

Resoldre problemes

S'han afegit caràcters innecessaris a la signatura

Com que algunes versions de Gmail no admeten funcions com ara el text en negreta o en cursiva, de vegades pot ser que s'afegeixin a la signatura caràcters innecessaris.

Per treure'ls, suprimiu qualsevol tipus de format especial de la signatura.

No puc donar format a la signatura

Si veieu "Text sense format" a sobre del quadre de signatura, cal que desactiveu aquest mode abans d'editar la signatura.

1. Obriu Gmail.
  2. Feu clic a Redacta.
  3. A la part inferior dreta, feu clic a Més opcions Fletxa avall.
  4. Desmarqueu l'opció "Mode de text sense format".
No veig la meva signatura als missatges enviats

Les signatures se separen de la resta del missatge amb dos guions.

Per veure la signatura, aneu a la part inferior d'un missatge i feu clic a Mostra el contingut reduït Show trimmed content.

No puc afegir imatges