Een Gmail-handtekening instellen

Een e-mailhandtekening is een stukje tekst, zoals je contactgegevens of een favoriet citaat, dat automatisch als voettekst onderaan Gmail-berichten wordt toegevoegd.

Opmerking: Ga naar sectie 2.5 van het Informatiecentrum voor meer informatie over hoe je je Outlook-handtekeningen opnieuw kunt maken in Gmail.

Een handtekening toevoegen of wijzigen

Stel een handtekening in die alleen wordt weergegeven voor e-mails die je verzendt vanuit de Gmail-app.

1. Open de Gmail-app .
  2. Tik linksboven op Menu Menu.
  3. Scroll omlaag en tik op Instellingen.
  4. Kies het Google-account waaraan je een handtekening wilt toevoegen.
  5. Tik op Handtekening.
  6. Voer de tekst in voor je handtekening.
  7. Tik op OK.