Crear una signatura de Gmail

Una signatura de correu electrònic és un text, com ara la informació de contacte o la vostra citació preferida, que s'afegeix de manera automàtica com a peu de pàgina als missatges de Gmail.

Afegir o canviar una signatura

Configureu una signatura que es mostri només en correus electrònics que envieu des de l'aplicació Gmail. Seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Desplaceu-vos fins a la part inferior i toqueu Configuració.
  4. Trieu a quin Compte de Google voleu afegir una signatura.
  5. Toqueu Signatura.
  6. Introduïu-ne el text.
  7. Toqueu D'acord.