Gmail-allekirjoituksen luominen

Sähköpostin allekirjoitus on tekstikatkelma, kuten yhteystietosi tai lempisitaattisi, joka lisätään automaattisesti lähettämäsi Gmail-viestin alaosaan.

Allekirjoituksen lisääminen tai muokkaaminen

Allekirjoituksessa voi olla enintään 10 000 merkkiä.

1. Avaa Gmail.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Kirjoita allekirjoitusteksti Allekirjoitus-kohdan kenttään. Voit halutessasi lisätä allekirjoitukseen kuvan tai muokata tekstin tyyliä.
    • Vinkki: Kuva lasketaan mukaan merkkirajoitukseen. Jos saat virheilmoituksen, muuta kuvan kokoa.
  4. Klikkaa sivun alareunasta Tallenna muutokset.

Usean allekirjoituksen hallinnoiminen

Voit käyttää sähköpostiviesteissä eri allekirjoituksia. Voit esimerkiksi asettaa oletusallekirjoituksen uusille sähköpostiviesteille, jotka kirjoitat tai joihin vastaat. Voit myös valita jokaiselle lähetettävälle viestille eri allekirjoituksen.

Vinkki: Jos haluat muuttaa allekirjoitustasi kirjoittaessasi sähköpostia, klikkaa ikkunan alareunasta Lisää allekirjoitus kynä.
Allekirjoitusten muokkaaminen
  1. Avaa Gmail.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Vieritä Yleiset-osiossa Allekirjoitus-kohtaan ja klikkaa muokattavaa allekirjoitusta.
  4. Tee muutokset tekstikenttään.
    • Muuta allekirjoituksen nimeä klikkaamalla Muokkaa Muokkaa.
  5. Klikkaa alareunasta Tallenna muutokset.

Vinkki: Voit myös valita oletusarvoisen allekirjoituksen, joka lisätään uusiin sähköposteihin ja sähköposteihin, joihin vastaat.

Allekirjoitusten poistaminen
  1. Avaa Gmail.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Vieritä Yleiset-osiossa Allekirjoitus-kohtaan.
  4. Klikkaa poistettavaa allekirjoitusta.
  5. Klikkaa Poista ja sitten Poista.
  6. Klikkaa alareunasta Tallenna muutokset.

Allekirjoituksen lisääminen, kun Lähetysosoite-ominaisuus on käytössä

Jos lähetät viestejä tilin eri osoitteista Lähetysosoite-ominaisuuden avulla, voit lisätä jokaiselle osoitteelle oman allekirjoituksen.

Valitse osoite Asetukset-sivun avattavasta valikosta allekirjoituksen tekstikentän yläpuolella.

Jos avattava valikko ei näy, toimi näin:

1. Avaa Tilit ja tuonti ‑asetussivu.
  2. Tarkista, että osoitteesi näkyvät Lähetysosoite-osiossa.

Ongelmien vianetsintä

Jos Gmail-allekirjoituksen kuvat eivät toimi oikein, lue lisää Gmailin allekirjoitusten vianetsinnästä.