Formatera dina meddelanden

Använd formateringsalternativ om du vill ändra utseendet på dina Gmail-meddelanden.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.

Formatera meddelandet

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Skriv uppe till vänster.
  3. Klicka på Formateringsalternativ längst ned i meddelandet.

Aktivera eller inaktivera läget för vanlig text

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Skriv uppe till vänster.
  3. Klicka på Fler alternativ längst ned i meddelandet följt av läget Vanlig text.

Ändra standardformat för text

Du kan välja ett textformat som gäller för alla nya e-postmeddelanden du skriver.

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningarföljt av Visa alla inställningar uppe till höger.
  3. Scrolla ned till avsnittet Standardformat för text.
  4. Ändra texten i rutan till önskat format för dina e-postmeddelanden.
  5. Klicka på Spara ändringar längst ned på sidan.