Viestien muotoilu

Voit muuttaa Gmail-viestien muotoilua muotoiluvaihtoehtojen avulla.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Viestin muotoilu

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Kirjoita viesti.
  3. Valitse viestin alareunasta Muotoiluasetukset .

Pelkkä teksti ‑tilan laittaminen päälle tai pois päältä

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Kirjoita viesti.
  3. Klikkaa viestin alareunasta Lisäasetukset ja sitten Pelkkä teksti ‑tila.

Oletustekstityylin vaihtaminen

Voit valita kaikissa uusissa sähköpostiviesteissä käytettävän tekstityylin.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Vieritä Tekstin oletustyyli ‑kohtaan.
  4. Muokkaa kentän tekstityyli sellaiseksi, jota haluat käyttää sähköposteissa.
  5. Klikkaa sivun alareunasta Tallenna muutokset.