Muotoilu, kirjasimet ja värit

Muotoiluasetuksilla voit esimerkiksi kumota tai toistaa muutoksia, lisätä luettelomerkkejä, vaihtaa kirjasinta ja korostaa tai yliviivata tekstiä.

Sähköpostin muotoilu

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse Kirjoita.
  3. Valitse viestin alareunasta Muotoiluasetukset Formatting options.

Oletustekstityylin vaihtaminen

Voit luoda tekstityylin, jota käytetään kaikissa uusissa sähköposteissasi.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Vieritä Tekstin oletustyyli ‑osioon.
  4. Muokkaa kentän tekstityyli sellaiseksi, jota haluat käyttää sähköposteissasi.
  5. Valitse sivun alareunasta Tallenna muutokset.