Donar format als missatges

Per canviar l'aspecte dels missatges de Gmail, utilitzeu les opcions de format.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Donar format al missatge

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part inferior dreta, toqueu Redacta.
  3. Afegiu text al missatge.
  4. Feu doble toc sobre el text al qual vulgueu aplicar format.
  5. Al menú, desplaceu-vos cap a la dreta i, a continuació, toqueu Format.
  6. Seleccioneu una opció de format:
    • Negreta
    • Cursiva
    • Subratllat

Canviar el cos de font

1. A l'iPhone o l'iPad, actualitzeu el cos de font a Configuració.
  2. Obriu l'aplicació Gmail .