Donar format als missatges

Per canviar l'aspecte dels missatges de Gmail, utilitzeu les opcions de format.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Donar format al missatge

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Redacta.
  3. A la part inferior del missatge, feu clic a Opcions de format .

Activar o desactivar el mode de text sense format

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Redacta.
  3. A la part inferior del missatge, feu clic a Més opcions i, a continuació, Mode de text sense format.

Canviar l'estil de text predeterminat

Podeu seleccionar un estil de text perquè s'apliqui en tots els correus electrònics nous que escriviu.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Estil de text predeterminat".
  4. Canvieu l'estil del text del quadre pel que vulgueu aplicar als correus electrònics.
  5. A la part inferior de la pàgina, feu clic a Desa els canvis.