Skriva ut Gmail-meddelanden

Du kan skriva ut enskilda meddelanden och alla meddelanden i en konversation.

Viktigt! Skriv ut från telefonen eller surfplattan genom att lägga till en skrivare som kan hämta data över Wi-Fi eller mobilnätverk. Läs mer om att konfigurera utskrift i Android.

Skriva ut ett enskilt e-postmeddelande

Du kan skriva ut ett enskilt e-postmeddelande från en konversation som innehåller flera e-postmeddelanden.

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna e-postmeddelandet som du vill skriva ut.
  3. Tryck på Mer uppe till höger i e-postmeddelandet följt av Skriv ut.

Skriva ut ett e-postmeddelande med svar

Du kan skriva ut alla e-postmeddelanden i en konversation samtidigt.

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna konversationen som du vill skriva ut.
  3. Tryck på Mer uppe till höger följt av Skriv ut alla.

Det går inte att skriva ut e-postmeddelanden eller bilagor

Avsändaren har kanske skickat e-postmeddelandet med konfidentiellt läge aktiverat. Då går det inte att skriva ut meddelanden eller bilagor.

Läs mer om meddelanden som skickas i konfidentiellt läge.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret