Skriva ut Gmail-meddelanden

Du kan skriva ut enskilda meddelanden och alla meddelanden i en konversation.

Obs! Kontrollera att du har anslutit skrivaren via Cloud Print eller AirPrint.

Obs! Uppdatera Gmail-appen om utskriftsalternativet inte visas.

Skriva ut ett enskilt e-postmeddelande

Du kan skriva ut ett enskilt e-postmeddelande från en konversation som innehåller flera e-postmeddelanden.

1. Öppna Gmail-appen Gmail på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna det e-postmeddelande du vill skriva ut.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger i meddelandet och sedan Skriv ut.

Skriva ut ett e-postmeddelande med svar

Du kan skriva ut alla e-postmeddelanden i en konversation samtidigt.

1. Öppna Gmail-appen Gmail på en iPhone eller iPad.
  2. Öppna den konversation du vill skriva ut.
  3. Tryck på Mer Mer uppe till höger och sedan Skriv ut alla.