Skriv ut e-poster i Gmail

Du kan skrive ut enkeltstående e-poster eller alle e-postene i en samtale.

Merk: Sjekk at du har koblet til skriveren din via Cloud Print eller AirPrint.

Skriv ut én e-post

Hvis det finnes flere e-poster i en tråd, kan du skrive ut bare én av disse e-postene.

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Åpne e-posten du vil skrive ut.
  3. Klikk på Mer Mer øverst til høyre i e-posten.
  4. Klikk på Skriv ut.

Skriv ut en e-post med svar

Hvis det finnes flere e-poster i en tråd, kan du skrive ut alle sammen.

1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Åpne tråden du vil skrive ut.
  3. Klikk på Skriv ut alle Skriv ut øverst til høyre.

Kan ikke skrive ut e-post eller vedlegg

Avsenderen kan ha slått på modus for konfidensielt innhold i Gmail for å sende e-posten. Dette forhindrer utskrift av tekst og vedlegg.

Finn ut mer om å motta e-poster sendt med modus for konfidensielt innhold i Gmail