Skriv ut e-poster i Gmail

Du kan skrive ut enkeltstående e-poster eller alle e-postene i en samtale.

Viktig: For å skrive ut fra telefonen eller nettbrettet, legg til en skriver som kan motta data fra wifi eller mobilnettverk. Finn ut hvordan du konfigurerer utskrift på Android.

Skriv ut én e-post

Hvis det finnes flere e-poster i en tråd, kan du skrive ut bare én av disse e-postene.

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Åpne e-posten du vil skrive ut.
  3. Øverst til høyre i e-posten trykker du på Mer og så Skriv ut.

Skriv ut en e-post med svar

Hvis det finnes flere e-poster i en tråd, kan du skrive ut alle sammen.

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Åpne tråden du vil skrive ut.
  3. Øverst til høyre klikker du på Mer og så Skriv ut alle.

Kan ikke skrive ut e-poster eller vedlegg

Avsenderen kan ha slått på modus for konfidensielt innhold ved sending av e-posten. Dette forhindrer utskrift av meldingstekster og vedlegg.

Finn ut mer om meldinger som er sendt i modus for konfidensielt innhold.