Skriv ut e-poster i Gmail

Du kan skrive ut enkeltstående e-poster eller alle e-postene i en samtale.

Merk: Sjekk at du har koblet til skriveren din via Cloud Print eller AirPrint.

Merk: Hvis du ikke ser alternativet for å skrive ut, må du oppdatere Gmail-appen

Skriv ut én e-post

Hvis det finnes flere e-poster i en samtale, kan du skrive ut bare én av disse e-postene.

1. Åpne Gmail-appen Gmail på iPhone eller iPad.
  2. Åpne e-posten du vil skrive ut.
  3. Trykk på Mer Mer øverst til høyre i e-posten og deretter Skriv ut.

Skriv ut en e-post med svar

Hvis det finnes flere e-poster i en samtale, kan du skrive ut alle sammen.

1. Åpne Gmail-appen Gmail på iPhone eller iPad.
  2. Åpne samtalen du vil skrive ut.
  3. Trykk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Skriv ut alle.