Gmail-berichten afdrukken

Je kunt afzonderlijke berichten of alle berichten in een gesprek afdrukken.

Belangrijk: Als je wilt afdrukken vanaf je telefoon of tablet, voeg je een printer toe die gegevens kan ophalen via wifi of een mobiel netwerk. Meer informatie over hoe je afdrukken instelt op Android

Eén e-mail afdrukken

Als er zich meerdere e-mails in hetzelfde gesprek bevinden, kun je een van die e-mails afdrukken.

1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open de e-mail die je wilt afdrukken.
  3. Tik rechtsboven in de e-mail op Meer en dan Afdrukken.

Een e-mail inclusief antwoorden afdrukken

Als er zich meerdere e-mails in hetzelfde gesprek bevinden, kun je al die e-mails samen afdrukken.

1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Open het gesprek dat je wilt afdrukken.
  3. Klik rechtsboven op Meer en dan Alles afdrukken.

Kan geen e-mail of bijlagen afdrukken

De afzender heeft mogelijk de vertrouwelijke modus ingeschakeld om de e-mail te verzenden. Dit voorkomt dat berichttekst en bijlagen kunnen worden afgedrukt.

Meer informatie over berichten die in de vertrouwelijke modus worden gestuurd